torsdag 19. februar 2009

GODE BARNEBØKER

Fikk så lyst til å anbefale noen barnebøker:)
Jeg er desverre ikke så flink til å lese for guttene mine. Egentlig litt rart, siden jeg er veldig glad i å lese selv... Tror det handler om at når guttene skal legge seg så er jeg egentlig veldig klar for å begynne på kvelden. Da har jeg liksom lyst til å bli ferdig med legginga litt fort, sånn at kvelden er min etterpå...
Men, vi har endel bøker liggende i bokhylla da... Fant fram noen av mine favoritter:

BEST AV ALLE av Max Lucado

Denne boka forteller barna at de er spesielle og unike nettopp fordi de er. En nydelig historie om en liten trenikk som tror at han må forandre seg for å bli likt av de andre.SOMMERLANDET OG ANDRE FORTELLINGER av Eyvind Skeie

Dette er en bok som inneholder mange små historier. Jeg har egentlig ikke lest så mange av historiene i denne boka unntatt SOMMERLANDET. Sommerlandet er en nydelig historie som forteller hva som skjer med små barn som dør. Husker jeg leste denne historien da min lille niese døde en uke før hun skulle bli født. Nydelig historie for barn og voksne.


TIPPI OG DE VILLE DYRENE

Dette er en bildebok utenom det vanlige. fantastiske bilder tatt av foreldrene til lille Tippi. Boken har noe tekst, men det er bildene som forteller mest. Tippi er med på alle bildene, sammen med forskjellige ville dyr. Se bilder under:
Har du noen barnebøker du vil anbefale??!??!?3 kommentarer:

 1. Skjønner hva du mener , med det der å bare få dem i seng fort. Men etter jul , har jeg rett og slett bare "tatt meg sammen " og vi har en koselig stund på sengekanten:-)
  Nå leser vi "Hva ville Jesus ha gjort" av Merete Føyen Arnevåg. Alle 3 sitter som mus ...tom Håvard kommer inn å hører på;-)
  Er også veldig glad i Max Lucado sine bøker, og favoritten er "Hermie". Runar Bangs "Tre i et tre" har også vært en slager. Og selvfølgelig Alf Prøysens " Gitekillingen som kunne telle til 10"

  SvarSlett
 2. Max Lucado: "Du er unik"
  Den er jo fantastisk! Sikkert ganske lik "Best av alle", har ikke sett den...men "Du er unik" handler iallefall om at vi er unike slik vi er, at det er slik Gud ser på oss som er viktigst...nydelig bok.

  (tenk at jeg kommer med anbefaling av barnebøker)

  SvarSlett
 3. Ha ha, det er ikke verst Renate, men du må jo huske at du er favoritt-tanta til Noah, så da er d kanskje ikke så rart at du har peiling på barnebøker..?

  SvarSlett