lørdag 21. februar 2009

TRYGGE NETTSIDER FOR BARN?

Ifølge barnevakten er det kun tre nettsider som er helt trygge for barn. Den ene har vi allerede prøvd ut, nemlig NRKSuper. Dette er en kjempe fin side med mange forskjellige aktiviteter. En annen side som var ukjent for meg er 123Skole.no. Her kan man velge mellom tre ulike nivå, samt at man kan velge mellom forskjellige fag som matte, lesing, engelsk osv... Her er det rett og slett mange oppgaver med fine bilder og masse farger. Eldstegutten hos oss har vært veldig glad i gullstjernebøkene som er bøker med samme type oppgaver i. Disse har flittig blitt brukt til å "gjøre lekser" i og leke skole med.
Siste nettsiden barnevakten anbefaler er Kvasir Junior. Dette er en søkeside for barn.
Jeg anbefaler å sjekke ut disse sidene sammen med kidza deres :)

Hvis dere vil lese mer om barn og internett finner dere litt her.

Har du noen sider for barn som du vil anbefale???

3 kommentarer:

 1. Oj! Så morsomt! Jeg driver faktisk og oversetter siden til Barnevakten til engelsk, siden alt sammen skal publiseres i England!
  Og forøvrig synes jeg du har en fin blogg, og jeg kommer igjen for å få med meg det som ser ut som mange flotte tips og vink ifht barn ;)

  SvarSlett
 2. fin blogg du har og masse nyttig info..

  Her er det sidene til nrk super som blir mest brukt også..

  å du... for å finne en fin bakgrunn går du inn på denne linken
  http://www.thecutestblogontheblock.com/free-backgrounds å finner en du liker.. Det står hva du skal gjøre når du trykker på den du liker. trenger du hjelp så gi en lyd:)

  SvarSlett
 3. Tuusen takk for hyggelige tilbakemeldnger og hjelp!

  SvarSlett