søndag 1. mars 2009

BRYSTBETENNELSE

Fredagen begynte så veldig bra. Det var nydelig vær så jeg tenkte jeg ville benytte anledningen til å gå en skikkelig god tur. Jeg har hatt lyst til å komme i gang med litt trening snart, så en lang gåtur var liksom et steg i riktig retning.
Jeg gikk ca en mil i nydelig vær. Undervis gikk jeg innom helsestasjonen for å amme. Det som var litt kjip var at jeg hadde glemt mobilen hjemme, og den er jeg en smule avhengig av når det gjelder amming... ( for å vite hvilken side jeg skal amme på, eh...) Så da måtte jeg bare prøv å huske /kjenne hvilken side jeg skulle til på, og da tok jeg feil gitt...
Det resulterte i at jeg gikk med en ganske melkefull pupp siste halvdel av turen. I tillegg frøys jeg litt også, hadde nok kledd meg litt for lite siden sola varmet så i begynnelsen.
Utpå ettermiddagen fikk jeg mer og mer vondt, og feberen kom også for fullt...
Ja, så nå sitter jeg her med brystbetennelse! Det er noe av det verste altså! Skikkelig vondt... Nå er det bare å amme, pumpe, amme og pumpe...

Har begynt på pencilin og det har hjulpet noe, så håper bare at jeg er enda litt bedre i morgen!

5 kommentarer:

 1. takk for besøk på bloggen min.
  så koselig blogg du har.
  håper du blir fort frisk!!

  SvarSlett
 2. Å snyte det er vondt! God bedring!

  SvarSlett
 3. Uff stakkars, stakkars deg! Brystbetennelse kan jeg ALT om! Med eldstemann hadde jeg absolutt ingen problemer på det feltet, men med minstemann gikk det så langt at jeg fikk brystabcess... Noe av det verste jeg har vært med på!

  Håper du blir kvitt brystbetennelsen fort!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Uff, vet ikke helt hva brystabcess er, men det høres ille ut!
  Jeg er allerede MYE bedre, nesten helt god, så det er ikke synd på meg lenger nå:)

  Men det er virkelig ille når det står på altså! Så jenter: Kle dere godt når dere er ute i vinterkulda!!!

  SvarSlett