lørdag 14. mars 2009

DAGEN I DAG

Jeg ble så glad da jeg oppdaga at jeg har fått enda en følger på bloggen min. Tenk nå har jeg 10 følgere! Det er stor stas for Susannefralandet:)
Synes det er så artig å få kommentarer på bloggen min. Mange skriver at de blogger for sin egen del, og noe i meg vil vel si at det er slik for meg også. Men jeg må nok innrømme at jeg virkelig synes det er gøy når folk er innom og leser det jeg har skrevet. Enda bedre er det når folk kommenterer:)
Så jeg må innrømme at jeg er og nok alltid kommer til å være glad i å eksponere meg for gud og hvermann...
Livet er herlig! I dag har jeg vært hjemme med mine tre herlige små mens mannen er på jobb. Jeg pleier alltid grue meg til han skal jobbe helg, men det går somregel veldig greit. I dag har vi bare sulla hjemme, støvsugd litt og ellers ikke gjort et slag...


Jeg har vært i overkant trøtt i dag, så mellomste har stort sett fått gjøre som han vil. Det betyr ca 100 bananer og 5 kg kjeks mindre på kjøkkenet...
Det er litt godt også med sånne dager innimellom, der man bare lar ting flyte enda litt mer enn vanlig. Men de må ikke komme for ofte, da blir man gjerne litt hodegal. Så i morgen må jeg utnytte dagen litt bedre... Men en stor trøst for dagen i dag er at jeg skal på skikkelig jentekveld i kveld, så da gjøre det ikke noe om dagen blir litt "bortkastet".

Nå kan jeg snart begynne å glede meg til mannen kommer hjem:)

4 kommentarer:

 1. alltid koselig å lese innleggene dine.

  SvarSlett
 2. For en skjønn liten gutt du har! Og den nydelige genseren! Mine gutter hadde også sånn når de var små..og jeg elsket de!! :o)

  SvarSlett
 3. Det er veldig gøy å være mor til store barn, men også skremmende..siden Martin er eldst så må jo han bane vei for minstemann.. Og da holder vi nok litt igjen..Ihvertfall jeg. Jeg har ikke lyst til å være den kjipe moren, men jeg tror de har godt av å bli holdt litt igjen..Vi er så lenge voksen at jeg tror de har godt av å være barn så lenge som mulig:o) Men det er kjempegøy å snakke med dem når de er så store.. Kan faktisk ha ganske intelligente samtaler med dem;) Oj, dette ble en lang kommentar..jaja, ble litt ivrig..du får bare bære over med meg;o) Ha en super dag!

  SvarSlett
 4. Sånne dager har vi og innimellom, spesielt om Håvard er bortreist eller jobber overtid.
  Ungene er kjempe fornøyd, og jeg prøver å ikke tenke for mye på næringsinnholdet på det de har spist gjennom dagen...Frukt og kjeks i bøtter og spann;-))

  SvarSlett