mandag 16. mars 2009

I GANG IGJEN ?


I kveld har jeg trent på Shapes! Jeg er ganske fornøyd med at jeg har kommet i gang med å trene igjen. Nå har jeg ligget i senga i nesten et halvt år ( mens jeg var gravid) så formen er heller dårlig, he he! Derfor må jeg ta det litt forsiktig så jeg ikke mister helt motet.
Det som er så genialt med å trene på Shapes er at det er døgnåpent, så jeg kan trene sent på kvelden etter at minstemann har fått mat og lagt seg:) En annen ting som er minst like viktig er at det er mye rimeligere enn andre treningsentre. Det koster bare 300 per mnd og det er ingen bindingstid:)
Det som imidlertid er litt kjedelig er at det ikke er noen gruppetimer med eks aerobic, step eller styrke. Det er kanskje ekstra kjipt for meg som ikke har så mye viljestyrke når jeg trener alene...
Men uansett er det godt å være igang igjen! Så nå er det bare å vente på at magen skal bli strammere og kiloene dette av... Eeehh...
Vel det er hvertfall mange andre fordeler ved å trene: Mer energi, bedre form og bedre helse for å nevne noen:)


Er stygt redd for at jeg kommer til å droppe ut treninga om ikke lenge, derfor skriver jeg dette skryteinnlegget om det på bloggen, så blir det litt verre å gi opp, he he)

3 kommentarer:

  1. Lykke til med treningen;) Du er kjempe flink som orker det:) Heier på deg. Hold oss oppdatert om framgangen da, er den stor må du dele trenings opplegget. hehe;)

    SvarSlett
  2. Heisann!
    Takk for besøk på bloggen min:)
    Du spør om korleis eg greier å plassere to bilete ved sidan av kvarandre på bloggen min. Eg brukar programmet Windows Live Writer når eg bloggar. Det er eit kjempegodt program å lage blogginnlegg frå! Her kan eg lett forstørre bileta, plassere dei ved sida av kvarandre osv. I tillegg så har eg ein annan mal på bloggen min enn deg.
    Den eg har heiter "minima stretch", du finn den ved å gå på "tilpass" -> "velg ny mal"
    Denne malen gjer at eg får plass til meir tekst på kvar linje, og også meir plass til bilete:)
    Det som kan verte litt vanskeleg med malen "Minima stretch", er at den fine bakgrunnen din ikkje passar så godt lenger:/

    Håpar du forstod litt av dette! Spør gjerne dersom eg har forklart meg uklart :)

    P.S: Lukke til med treninga! ;)

    SvarSlett
  3. Girl, you can do it:)
    Jeg for min del, har skikkelige dårlige vaner når det gjelder trening...eller kanskje mangel på vaner. Jeg trener nesten ikke i det hele tatt. Jeg skylder på at jeg er så sliten av å være i praksis, men føler ikke det er en helt godkjent unnskyldning.
    Livet er fint likevel!

    SvarSlett