lørdag 21. mars 2009

MIN ALLER FØRSTE AWARD


Jeg har fått min første award! Det er jentene fra foreldremanualen som har gitt meg den, og jeg ble kjempe glad:)

Tusen takk jenter:)

Jeg vil benytte anledningen til å gi den videre til Guttemamma, hun har en flott blogg, og er også mamma til tre gutter akkurat som meg:)

7 kommentarer:

 1. Å, du skal vite at jeg ble kjempeglad og stolt for at du valgte meg!!! Så tusen , tusen takk!
  Jeg skjønner godt at du og ble glad, glemmer ikke da jeg fikk min første etter bare få uker blogging i oktober. BLir fortsat rørt hver gang da..
  lørdagsklem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min.....er så gøy når det tittet innom nye personer. Da får jo jeg en mulighet til å finne nye blogger jeg også :)
  Gratulerer så mye med utmerkelsen....den henger høyt...det vet jeg. Når man får sånne utmerkelser så får man liksom mer guts til å fortsette bloggingen :)

  Du har jo en flott blogg som jeg gjerne titter innom igjen....er så koselig med andre mammablogger :)

  Ha en flott lørdagskveld....

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Takk for kommentar inne hos meg, du er nå bare skjønn. for en herlig blogg du har - skal love deg at hit kommer jeg igjen! herlige bilder, fantastiske farger og bra skrevet! klem fra meg

  SvarSlett
 4. ps! Følger deg også jeg :) Klem igjen

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at du tok deg tid til å titte innom å legge igjen noen ord... ikke vært så himmelsk aktiv med den bloggen di siste ukene, men kommer sterkere tilbake :-) Ta gjerne tur igjen vettu...

  Når det gjelder di bildene bruker jeg et program som jeg ha lastet ned på nettet og det er helt gratis så ikke bruk masse penger på det om du vil da... Legge igjen nettadressen til deg så håper jeg du finner, om ikke så spør.. ha en super flott søndag sammen med dine :-)

  Photoscape.org <----- søk opp den...:-D

  -Anita-

  SvarSlett