tirsdag 10. mars 2009

MITT NOE KOMPLISERTE FORHOLD TIL VANN

Jeg liker vann, men noen ganger hater jeg det... Ja, jeg har et litt komplisert forhold til vann.
Vann er ikke alltid bare vann. Noen ganger er det utrolig irriterende. En ting jeg ikke takler er rennende vann. Det vil si, jeg liker ikke rennende vann når jeg har lagt meg.
Det hele begynte da jeg lå på sykehuset etter en bilulykke da jeg var 14. Jeg var sengeliggende en uke, og måtte derfor også "gå på do" i senga. Det er ikke like naturlig for en 14- åring. Ettersom jeg synes dette var litt vanskelig, var det en sykepleier som kom med den geniale ideen å sette på vannet i springen, da dette ville føre til at det var lettere å tisse. Det funka bra, men har ødelagt mitt forhold til rennende vann i ettertid... Nå ligger jeg i senga og holder for ørene mens mannen pusser tenner på badet, for hører jeg rennende vann bare MÅ jeg opp på do igjen...
Jeg likte ikke vann da jeg var liten. Jeg drakk det bare dersom jeg måtte. Jeg begynte å like vann da jeg bodde tre mnd er i Ghana. Det vil si, jeg MÅTTE lære å like vann der. Vannet i Ghana var aldri kaldt... Det var helst ganske varmt og gjerne endel maur oppi. Det var dette vannet jeg lærte å like. Vi drakk mye vann i Ghana, og jeg drikker fortsatt ganske mye vann. Men nå pleier jeg ikke ha maur i vannet lenger...

4 kommentarer:

 1. Ha ha, tenkte jeg kom til å få en kommentar om det fra deg...

  SvarSlett
 2. Which reminds me... dette hadde jeg nesten glemt.. men var det ikke sånn at jeg ofte ble sendt på do for å pusse tenner hvis du ikke hadde sovna allerede??
  Takk for koselig kommentar på bloggen min forresten! Jeg følger med på bloggen din, spennende! Og digger temaene dine :-)

  SvarSlett
 3. Ha ha!!!! Jo jeg var skikkelig streng med deg *flau*
  Husker jeg også noen ganger lå og holdt for ørene mens jeg plystra litt lavt... Uff!
  Men jeg skylder altså på sykepleieren, he he!

  SvarSlett