tirsdag 17. mars 2009

TORSK PÅ PURRESENG

I morgen må jeg visst ta en tur på Spar. Fant både karbonadekaker på tilbud og torskefilet til en god pris. Jeg fant også en oppskrift på torsk på purreseng som jeg fikk lyst til å prøve. Oppskriften skriver jeg her, så er det lett for meg også å finne den igjen når jeg skal prøve den :)

Ingredienser:
(4 porsjoner)
2 ss margarin
1 purre
3 dl matfløte
2 ts karri
800 g torskefilet ( i terninger)
1 ts salt
0,5 ts pepper
2 egg, hardkokte
2 tomater, finhakket
2 ss tørket gressløk, finklippet

Slik gjør du:
Smelt smør i en stekepanne, la purren surre seg blank før matfløten slås på og karri røres inn. Legg fisketerningene forsiktig oppi fløten, slå nes varmen og la det småputre i ca 10 minutter. Ikke rør i gryten, da fliser fisken seg! Smak til med salt og pepper. Dryss over egg, tomat og gressløk rett før servering. Serveres med kokte poteter :)

Hørtes ikke dette godt ut!!?! Det synes jeg! Har ingen bilde av retten siden jeg ikke har laget den enda...

2 kommentarer:

  1. Jeg har fått ny blogg.
    www.deluze.blogspot.com

    SvarSlett
  2. Stikker innom hos deg etter en anbefalning fra "foreldremanualen" Mye god å lese hos, og du skriver på en morsom måte :-) Å denne mat retten med torsk må jeg bare prøve :-)) Ha en fin helg videre, så tror jeg at jeg henger meg på her hos deg følger med videre på dine skriverier :-)

    -Anita-

    SvarSlett