fredag 24. april 2009

HVEM PYNTER DU DEG FOR?

Pynter du deg for mannen / kjæresten eller vennene dine?
Jeg har funnet ut at det sannsynligvis ikke er mannen jeg pynter meg for, men alle de andre...
Når jeg bare skal sulle hjemme en dag pleier jeg somregel å dra på meg ei joggebukse og en slitt genser. Det er ikke før jeg skal ut blant folk at jeg tar på meg det nye tøyet.
Når man er på ekteskapsweekender og partnerkurs lærer man ofte at det er viktig å pynte seg for kjæresten. Jeg ser selvfølgelig poenget, men må ærlig innrømme at jeg ikke lever opp til det. Grunnen er ganske enkel: Jeg har ikke så utrolig mye flott tøy å velge mellom. Derfor må jeg prioritere.
Valget blir enkelt: Det er viktigere for meg å føle meg vel ute blant folk...
Når vi engang har mye penger og klesskapet er fullt av flott tøy, da skal også jeg pynte meg for mannen når vi bare skal slenge hjemme.
I mellomtiden trøster jeg meg med at mannen synes jeg er aller finest helt uten klær...

2 kommentarer:

  1. jeg pynter meg aller mest for meg selv, hvis jeg skal ut av huset. Er ikke i tvil engang :)

    jeg tror det har noe med både min og mannens holdning sånn ellers. når vi er hjemme sammen så sitte vi her i hver vår joggebukse. Vi slapper av med hverandre. men får vi gjester, så dresser vi oss opp.. men jeg heller har ikke så stort utvalg av fint tøy heller..

    SvarSlett
  2. Må nok ærlig innrømme at jeg også doller meg ekstra opp når jeg skal ut....men jeg har faktisk blitt flink til å bytte ut joggebuksa med dongribukse, og en ikke fullt så slitt topp;) Litt sminke , en dæsj parfyme og noen "juvel" voila...en fresher Birgit. Dessuten får det meg til å føle meg litt bedre.

    SvarSlett