søndag 19. april 2009

NYTE KVELDEN MED MUSIKK OG EN GOD BOK


Hser du bøkene som ligger på bordet i stua for tida. Jeg har nettopp begynt på boka jenta som lekte med ilden. Det er lenge siden jeg leste første boka i triologien, men nå fikk jeg endelig kommet meg til å låne bok nr to... Ellers har jeg lyst til å lese boka Hvordan helbrede en fanatiker av Amos Oz.
Det er alltid gøy å lese synes jeg! Nå koser jeg meg ekstra godt, for vi har fått kjøpt oss høyttaleranlegg ( microlab) til i-poden! Det er jo så digg å sitte i sofaen på kvelden og slappe av med en god bok mens favorittmusikken surrer i bakgrunnen!
Så nå vil jeg legge bort pc`en litt og kose meg med bok og musikk. Det er skikkelig avslapping for meg! Hva gjør du hvis du vil slappe skikkelig av om kveldene???

2 kommentarer:

 1. bok! helt klart... eller lager noe. smykker eller kort.

  et godt tips er å ha "luftslottet som sprengtes" tilgjengelig når du er ferdig med "jenta som lekte med ilden" ;)

  SvarSlett
 2. LESE:))) Holder også på med "jenta som lekte med ilden"....har i alle år styrt unna krim, har liksom ikke vært min greie, men ble overbevist til å give it a shot her i påska....skal si jeg ble hekta , da jeg endelig kom inn i sjangeren halveis i bok nr 1.
  Har bok nr 3 for hånden så det blir den neste på lista.
  Også har jeg tenkt å bryne meg på Dan Browns "Engler og Demoner" og " Da vinci koden"
  Gleder meg til uker med lesing .

  Når det gjelder musikk i bakgrunnen har jeg da dessverre innsett at alderen har innhentet meg...kan ikke konsentrere meg om to ting på engang lengre , blir bare så surrete i hodet:/

  SvarSlett