tirsdag 14. april 2009

SKRYTEPAVEN

Jeg har laget en kategori som jeg kaller skrytepaven. I disse innleggene vil jeg våge å skryte litt av meg selv:) Det er mye jeg vet jeg ikke er flink til, og veldig mye jeg føler jeg ikke er flink til. Av og til tror jeg det kan være lurt å minne seg selv på de tingene man faktisk er flink til. Det trenger ikke være de store tingene alltid, både smått og stort kan være oppmuntrende. Dette kan på en måte være en motpost til janteloven og et forsøk på å fokusere på det positive:)


I dag vil jeg skryte litt av at jeg er flink til å vaske tøy:)
Det er ikke mye husarbeid jeg liker å holde på med. Det meste synes jeg er kjempe kjedelig! Aller verst er det å vaske! Å rydde er mye greiere synes jeg. Det jeg synes er greiest av husarbeid er å vaske tøy. Det synes jeg at jeg mestrer ganske greit ( ok, siden dette skulle være et skryteinnlegg må jeg vel si at jeg er flink til det..).
Jeg synes det er en tilfredstillende jobb å vaske tøy. Man ser resultater. Skuffer og skap blir full av rene sokker, truser, håndklær osv osv...
En ting som sikkert har bidratt til at jeg synes det er greit å vaske tøy er nok at vaskerommet er det eneste rommet i huset som er pusset opp. Det har blitt lyst og trivelig, og ikke minst varmt! Vi lagde vaskerommet større ved å bruke en av bodene også. Før var det bare kaldt murgulv. Nå har vi fått varmekabler og IKEA kjøkkeninnredning:) Det er egentlig bare deilig å være alene nede på vaskerommet for å vaske tøy!Jeg synes det er deilig å ha god plass på vaskerommet til å henge opp tøy til tørk. Vi fikk et genialt tørkestativ av svigers for en stund siden. Det henger i taket, så det tar utrolig lite plass, og det er bare å ta ned en snor om ganga når man skal henge opp tøyet :)
Ja så nå vet dere at jeg er flink til å vaske tøy...

4 kommentarer:

 1. good for u!!! men du er flink til masse, så d blir spennende å se hva neste skryteprosjekt blir.....

  SvarSlett
 2. Dette var et godt tiltak!! Man tenger litt selvskryt innimellom. Å bli påminnet de tingene man faktisk er god på.

  SvarSlett
 3. Klesvask.. en av de få hussyslene jeg også liker :-)
  har faktisk klart å få laundry som workduty på basen her, fint for meg! jepp, jeg er i Sveits, tar en skole som heter Children at Risk.. veldig spennende. Skal til Rwanda på outreach i juni.
  Det er koselig å følge med på bloggen din! ha en kjempefin dag. klem

  SvarSlett
 4. Du er flink til mye;)
  Takk for at du minner oss om å huske de positive sidene ved oss :)
  For et flott rom!Trengs det når man har mange små å holde rene.
  Ha en fantastisk helg!

  SvarSlett