fredag 1. mai 2009

ET SPØRSMÅL MED MANGE SVAR...

Hvordan har jeg hatt det i dag?

Nydelig
Jeg fikk en hel time for meg selv mens de to minste lå og sov. Denne timen lå jeg i bikini på verandaen:) Skikkelig digg!!!

Slitsomt
Mannen som jobber innen helsevesenet måtte selvsagt på jobb i dag også... Dermed var det duket for en lang dag hjemme med guttene. Gutta kom ikke i seng før seint i går kveld, og Dennis våkna like tidlig i dag, så han har vært litt trøtt hele dagen han stakkars... Det går gjerne utover oss andre også, he he! Ikke så mye motgang han skulle oppleve før verden raste sammen...

Avslappende
Jeg stod ikke opp før kl åtte, og i praksis stod jeg ikke opp før kl ni... Dennis våkna i sju-tida, men jeg satte bare på TV`en og fant fram litt kjeks, så var det himmel for han ei stund til... I åtte- tida kom han inn og ville at jeg skulle stå opp: "Mamma tøy!" prøvde han. Da ikke det gikk prøvde han en annen variant som han vet funker: "bise mat!" Så da var det bare å komme seg opp og smøre litt mat:) Men samtidig kom storebror opp, og da var det ikke så viktig med mamma lenger, så jeg slang meg på sofaen en liten time til... ( Minsten våkna ikke før halv ti!)

Utfordrende
Når mellomste viser seg fra din staeste side er det ikke lett å holde på tålmodigheten... I dag klarte jeg å legge skiva feil vei på tallerken, finne feil bleie, gå feil vei, ta på feil sko først osv osv You name it! Hmm, han liker å bestemme selv...

Lekende
Jeg og mellomste hadde en liten tur på lekeplassen like utenfor huset (mens minsten lå og sov og ble passet på via babycallen). Det er utrolig herlig å se hvor stor Dennis har blitt. Han leker skikkelig godt nå, og har utrolig mange morsomme uttrykk i ansiktet, he he! Vi lekte i sandkassa, vippet og svingte oss i ronsa ( husken for de som bruker det ordet heller).

Stressende
Under middagen var det som det ofte er... Mannen kom andpusten hjem etter å ha sykla to mil ( flinke mannen!). Han fikk ikke engang sittet i fem minutter før han måtte til med grilling. Jeg hadde gjort det meste klart, men grilling er en mannejobb her i huset... Da vi endelig fikk satt oss rundt bordet ute på verandaen sitter mellomste og hyler og skriker etter alt mulig som er feil... Når vi endelig har klart å sluke maten i all hast (innimellom barn som griner eller trenger hjelp) senker roen seg rundt bordet og jeg tenker som jeg alltid gjør: Hvorfor venta jeg ikke heller med å spise til de andre var ferdige???

Mye glede og beundring
Jeg må si at eldatemann hos oss er heldig om dagen. Han blir stadig kjent med nye nabobarn som han leker med. I dag har han lekt med en nabogutt nesten hele dagen! Jeg synes han er utrolig flink til å leke med forskjellige barn. Han er flink til å omstille seg etter hvem han leker med. Flinke gutten min...!

Koselig
Vi har vært mye ute på plattingen. Sola har gitt oss en fantastisk flott dag ute:) Vi har kost oss med kjeks og saft...


Ja denne dagen har vært mye... Og alt er vel endel av en småbarnsfamilies hverdag..?

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å lese om deg og dagen din! Det er vel akkurat slik det skal vere! Her i huset har vi vaska kle til den store gullmedalje, gjeld å benytte fridagen og klestørken!

    Håper du får ei fin langhelg og at pappaen i huset også får nyte godvèret ilag med deg og ungane!

    SvarSlett
  2. Bra innlegg:) Jeg kjenner meg igjen med 2 smaa gutter. Dagene byr paa litt av hvert, baade paa godt og vondt skulle jeg si. Aa ha barn faar en til aa kjenne paa hele foelelsesspekteret!
    Ha en fortsatt fin kveld.
    Heidi.

    SvarSlett