søndag 7. juni 2009

LIZA MARKLUND OG LITT FRUSTRASJON



Jeg var på biblioteket for en uke siden og lånte endel bøker av Liza Marklund. Jeg hadde lest Nobels Testamente fra før ( nest siste boka). Men det er en stund siden, så mye av det er glemt.
Jeg begynte med å lese sprengeren, en ganske spennende bok spør du meg. Etterpå fortsatte jeg med Den røde vargen. Da jeg var ferdig med denne var jeg veldig spent på fortsettelsen. Da oppdaget jeg at neste bok i serien er Nobels testamente som jeg allerede las forrige sommer!
Arrg så irriterende. Nå har jeg to bøker til liggende, men de er egentlig tidligere i serien, og burde vært lest før Sprengeren og Den røde vargen!
Hmm...
Jeg er en smule irritert også, for jeg ble så innmari lei meg da jeg las siste boka. Det er utrolig trist og irriterende at mannen til Annika er utro! Jeg blir så oppgitt! Hvorfor kan ikke ekteskapet av og til fungere bra i noen bøker???
Jeg lever meg så veldig inn i bøkene jeg leser for tida...

Hmmm, dette innlegget ble ganske rotete...
Dersom du ikke har lest bøkene av Liza Marklund kan jeg fortelle at de handler om kriminaljournalisten Annika. Hun er en spenstig dame som er flink i jobben sin, og som ofte har dårlig samvittighet fordi hun er lite hjemme sammen med ungene og mannen. Bøkene er spennende og godt skrevet.
Les bøkene, men jeg anbefaler å lese bøkene i riktig rekkefølge... Så slipper du å bli like irritert som jeg er nå:)

3 kommentarer:

  1. Jeg har også lest sprengeren! Jeg trodde nemlig det var den første boka i den serien, men nei! Er litt forvirrende!!
    Eller det var veldig forvirrende for meg som skulle prøve å skrive særemne om den- noe som endte med at jeg heller skrev særemne om Julie-bøkene til Anne Karin Elstad!! :P

    SvarSlett
  2. He he! Men Julie-bøkene er jo fantastiske da:)

    SvarSlett
  3. Ja, elsker de bøkene!!

    SvarSlett