lørdag 31. januar 2009

PARTY OF FIVE :)


Nå er vi fem i familien, det er jo helt fantastisk:)
Livet er jo på mange måter en gedigen fest, ispedd en god del nedturer innimellom da... Det er virkelig herlig å være trebarnsmor! For en glede det er å få se hvordan tre søte små gutter griper livet og lever det!
Jeg har mye å lære av Noah som hver dag ( stort sett) våkner med et smil rundt munnen og ikke klarer å vente med å begynne en ny dag! Dennis viser meg hvor mye glede man kan ha over små, enkle ting. Og Adam - lille Adam viser meg hvor mye vi kan glede hverandre ved bare å være til:)

Når det er sagt må jeg innrømme at livet som trebarnsmor til tider kan være ganske stressfremkallende... For eksempel om morgenene når jeg skal levere de to eldste i barnehagen... Det er ikke bare bare å kle på lue, dress, sko og diverse på tre gutter, i tillegg til meg selv. Og så skal vi komme oss ut i bilen allesammen, bilen som står parkert i en litt trang garasje som ikke det er så lett å snike seg inn i... Hmmpf!!!
Men jeg velger å være glad for at vi har garasje, så slipper jeg hvertfall å skrape is...

Livet er herlig, livet er bra. Jeg har jo grunn til å være glad!!! VIRKELIG!

3 kommentarer:

  1. Så fine gutter!
    Du er heldig som har 3 =) Skulle jeg også hatt, om jeg slapp å overvære fødselen selv.. hehe =)

    SvarSlett
  2. Takk :) Ja jeg synes jeg er heldig! Når det gjelder fødsler var det den siste jeg grudde meg mest til, men det gikk veldig fint! Synes fødslene har blitt "lettere" for hver gang. MEN, jeg er glad jeg er ferdig, for regner ikke med det blir flere her hos oss:)

    SvarSlett