fredag 13. februar 2009

FAVORITTER FRA KJØKKENET

Jeg ble utfordret av Mammadamen om å vise fram noen av mine favoritter fra kjøkkenet. Jeg tar utfordringen med et smil:)
Jeg har kikket litt på andre som har vist sine favoritter, og jeg innser at jeg ikke er like interiør- fokusert som endel andre. Da jeg skulle finne mine favoritter fant jeg ut at jeg er mest glad i de praktiske tingene...
Her er noen av mine favoritter:
Brødristeren: Blir brukt hver dag:) Deilig å spise rista brød med smør og prim på:)

Fat: Dette fatet liker jeg utrolig godt. Det er enkelt med sølv langs kanten. Bruker det til eggerøre og annet pålegg, og også til kake:)

Ildfast form: Denne er ikke så spesielt fin, men brukes utrolig mye!

Ritz- kjeks og kvikk-lunch: Mine favoritter for tida!!!

Krokodille- skål: Jeg har seks forskjellige sånne plastskåler med ulike dyr på. De er utrolig greie til å ha lørdagsgodteri i. Ingen skåler er like:)

3 kommentarer:

 1. Jeg har spist to kvikklunsj i dag :-D NamNam!!!! Ellers signerte jeg gjesteboka di, men angrer på at jeg la igjen mailadressen min. Tenkte ikke på det faktum at den kom til å synes i all offentlighet :-O Er nemlig litt redd for at den kan bli fanget opp av "spam'ere". Har du som eier gjesteboka mulighet for å fjerne mailadressen?

  SvarSlett
 2. Jeg skal prøve å finne it om jeg kan få sletta det. Akkurat nå kommer jeg ikke inn på min side i det hele tatt...
  Gir deg beskjed om jeg får endret det:)

  SvarSlett
 3. Fint :-) Og går det ikke så går det ikke.. vi får tro ingen som ønsker å sende spam finner adressen! Det du evt kan gjøre, er å slette hele meg fra gjesteboka, så legger jeg inn en ny hilsen der, men da uten mailadressen.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett