søndag 15. februar 2009

HVOR MANGE BARN???

Nå har vi tre gutter og jeg er utrolig takknemlig for den fine gjengen vi har blitt:)

Jeg har fått utrolig mange kommentarer etter at tredjemann kom. Det virker som folk flest blir så "imponert" over at vi har fått tre... Trodde egentlig det var ganske vanlig jeg. Men det ser ut som at mange av våre venner stopper etter to (men det kan jo enda dukke opp flere barn da).

Jeg er egentlig ikke typen til å ha mange barn ( da tenker jeg 4- 5 eller flere), men samtidig har jeg en ganske romantisk forestilling når det gjelder store familier. Jeg synes det virker så herlig å være mange rundt middagsbordet... Jeg tenker at det må jo være mye herlig liv og røre i store familier. Tanken på at barna alltid har noen å leke (eler krangle) med og snakke med...
Men, jeg innser at for oss er det nok helt perfekt med tre gutter i huset. Vi koser oss nå, og jeg må vel innse at jeg har en tendens til å bli stressa og irritert hvis det blir for mye...
Men, man skal vel aldri si aldri... Det kan jo være det dukker opp en attpåklatt om en god del år..?

Legger ved et bilde av min mann sammen med brødrene sine. De er fem gutter:) Det ser jo herlig ut, synes dere ikke??!?!??!?


2 kommentarer:

  1. Hei, jeg har en sønn. Og vi begynte sent, så kanskje får vi ikke tid til flere... Men selv har jeg fire søstre, og det er jo helt fantastisk!

    SvarSlett
  2. hmmm, jeg har tvillingjenter på 3 år og føler egentlig at det er nok. De skal jo følges opp også. For ikke å snakke om det økonomiske aspektet. Men jeg tørr ikke si for sikkert at jeg i en aldre av 29 aldri skal ha flere barn - for det stikker litt:)

    SvarSlett