tirsdag 10. februar 2009

TING JEG TRENGER I HVERDAGEN...

Jeg er ganske frysen av meg, og er derfor avhengig av å få fyr i peisen... For å klare det er jeg nødt til å bruke opptenningsbriketter. Takk til de som fant opp det!


Mobilen min er et must i hverdagen. Jeg kunne gjerne kjøpt meg ny, for min er ganske gammel og utbrukt... Jeg bruker ikke bare mobilen til å ringe eller sende sms. Den blir flittig brukt som kalender og klokke også.Nå som jeg ammer bruker jeg også mobilen som ammehjelp... Jeg er avhengig av å se på den for å vit hvor lenge det er siden forrige amming... Jeg noterer møysommelig hver eneste amming, både klokkeslett og hvilken side... Sånn er nå en gang jeg...

Jeg er avhengig av å bruke A-derma kremer. Bruker både ansiktskrem og bodylotion i denne serien. Hadde problemer med kløe og litt utslett, men det er helt borte nå:)
4 kommentarer:

 1. Jøss! Du er jo nesten mer ekstrem enn meg når det gjelder lister og sånn du! Og da tenker jeg jo altså på denne amme-oversikten din. Du er jo systematiker til de grader!

  SvarSlett
 2. Aderma er kjempebra - bruker det på mine to "eksembarn". Men, jeg har ikke råd til å bruke det selv, iallefall ikke så lenge jeg studerer. Når jeg blir rik derimot - da skal jeg bade i Aderma :-D

  SvarSlett
 3. Ja ikke sant, det er mye jeg også skal gjøre når jeg blir rik..!
  For min del er det skikkelig verdt det siden jeg klødde over hele kroppen før jeg begynte å bruke det:)

  SvarSlett