tirsdag 24. mars 2009

5 ÅRS DAGBOK


De to siste årene har jeg jevnlig skrevet om stort og smått som skjer i familien vår. Jeg fikk et tips av ei venninne som pleier å notere hendelser i sin 5 års dagbok. Det er utrolig fort gjort, og så er det veldig artig å lese senere.
Det er ikke så mye man trenger å skrive for å ta vare på minnene. Når jeg leser i 5 årsdagboka husker jeg mye, selv om det jeg skriver er mer i stikkordsform.


Jeg kan for eksempel se på 17. mai og ha full kontroll på hva vi har gjort de siste årene. Jeg kan se hvem vi har feiret nyttårsaften sammen med og hva vi har gjort i påskeferiene. Jeg har til og med oversikt over hvordan vi har/ikke har feiret bursdagene våre...


Vel, jeg må innrømme at jeg er glad i å mimre... Jeg synes tida går så fort, og det er herlig å tenke tilbake på alt det gode jeg har fått oppleve. Det er også en fin måte å bli minnet på det deilige livet vi lever midt i hverdagen.
Mange 5 årsdagbøker har også plass til å krysse av for hva slags vær det er, noe som sikkert gjør meg til en gammel kone, men jeg liker å sammenlikne været litt også jeg *flau*...
Løp og kjøp!2 kommentarer:

  1. Nå ble jeg minnet på at det er lenge siden jeg har skrevet i 5års-dagboka mi...det må jeg begynne med igjen!

    SvarSlett
  2. Det var jammen en god ide, en sånn burde jeg også fått meg

    SvarSlett