fredag 13. mars 2009

I BILEN

Jeg har funnet ut at jeg så og si elsker lengre bilturer:)
Lange bilturer sammen med Mannen er en kjempeflott mulighet for gode samtaler:)
Det er så veldig fort gjort at kveldene hjemme i stua blir fylt opp med tv og internett. Så sitter vi der i hver vår sofa og hver vår verden.
I bilen er det heldigvis helt annerledes. Her er det bare oss, og vi er i samme verden hele tiden!
Det er så deilig å ha masse tid til å snakke om viktige og mindre viktige ting. Det er jo egentlig livsviktig for et parforhold.
En annen ting som gjør at jeg liker å kjøre bil sammen med Mannen er at det minner meg om den aller første tida sammen som kjærester... Jeg kommer fra ei lita bygd hvor råning var en viktig del av ungdomstida... Så de første "datene" jeg og Mannen hadde sammen var vi stort sett i bilen... ( ikke tenk koffert nå altså!)
Jeg er rett og slett så glad i å kjøre bil sammen med Mannen at jeg også synes det er herlig når vi kjører i bil etter hverandre, he he.
Mann + Bil = Sexy
Enig???
Dersom du vil lære mer om råning kan du ta en titt her...
Har du noe forhold til råning?
Blir du litt gele av å høre skikkelig drønn i motoren?
Synes du mann og bil hører sammen?

Mannen var ikke så veldig fornøyd med dette bildet, he he. Men eneste bildet jeg hadde fra bilen...

3 kommentarer:

  1. Takk for koselig hilsen, det er bare å ta litt litt grønt og noen løker å pynte i vei!! Jeg har det på et hage bord på inngangspartiet og pynter litt etter årstidene frem til sommeren da bordet kommer ned på plenen!!
    Jammen har vi mye felles ser jeg (leste profilen din), lærer, tre prinser OG ikke minst gift med en hot kar (!):-).
    Har kost meg med innleggene dine under og kjenner meg så igjen på det du skriver om følelsen av å ha fri når bare minsten er hjemme! Vår minste er 4 nå, men kjenner fortsatt sånn jeg.!
    Heldige oss....
    KOmmer igjen jeg og god helg så lenge!!
    Klem fra Anette

    SvarSlett
  2. Laaaange bilturer er vår greie også. Vi koser oss max, fyller opp kjølebag´n med gode smørbrød, drikke , godteri ,frukt ++++ og selvfølgelig kaffi må med :-))
    Da vi var på pleieekteskapettur,kombiner med litt shopping,fant vi ut at når ungene blir "voksne" kommer vi nok til å bruke ferien til laaaange bilturere nedover i europa istedet for å sette oss på fly :-)

    SvarSlett
  3. HE he, godt å høre det er flere. Kan se for meg hvordan det blir når vi blir gamle... Ut på søndagstur, he he!

    SvarSlett