mandag 2. mars 2009

NAVLE TIL BESVÆR?

Hva skal vi egentlig med navler?
Slik jeg ser det har vi ikke bruk for det lille hullet som sitter pent og pyntelig på magen vår... Det er mange grunner til å ikke like navler, her er noen av dem:
1.La oss begynne med begynnelsen: Stakkars lille søte baby som må ha en svart liten hard klump på magen! Jeg finner ingenting positivt med denne ekle, svarte klumpen. Det er alltid like vanskelig å vite hvordan man skal vaske, hvor mye osv osv... (Hos oss ble dette selvsagt Mannens jobb...) Vel, det eneste positive er vel den enorme lettelsen og gleden den dagen navle- klumpen plutselig er helt borte...
2. En annen ting som er ekkelt med navler er at det ikke er like lett å "gjøre rent" inni der... Kanskje det er nettopp dette som fører til den berømmelige navlelukta? Unntaket for dette er selvsagt svangerskapsperioden som heller er en herlig tid med tanke på navlerengjøring:)

Vel, jeg er sikker på at det er flere grunner til å ikke like navler, men jeg kom ikke på flere i farten. Det gjøre heller ikke så mye, da de to punktene jeg har skrevet er ganske tungtveiende, enig?
Vel, jeg må jo innrømme at det nok er flere gode grunner til at vi nettopp HAR navlen. Den eneste grunnen jeg kommer på i farten er at den er rester etter vår eneste kilde til næring de første ni månedene av vårt liv. Jeg kommer ikke på flere gode grunner i farten, men det gjør ikke noe. Den ene grunnen er mer enn nok, enig?

2 kommentarer:

 1. Vi er fler som ikke er begeistret for navler ja.
  Ekstra ille er det når Millian skal utforske MIN navel *skremt*

  Og her fikk også x'n oppdrag med å rense navlen på Millian etter fødsel, men selvfølgelig var jeg som skiftet bleie da den datt av *traumatisk opplevelse*

  Koselig å lese bloggen din. Moro å lese om gjevngamle barn ;)

  Ha en strålende dag og takk for at du la igjen en hilsen hos meg.

  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Kan ikke annet enn å si meg enig, ettersom ingen av oss ville vært her uten det lille hullet på magen :-)

  Synes du har en koselig blogg og synes det er artig og lese om livet og dagenes strabaser til vanlige mennesker rundt om i landet :-)

  Takker for hyggelig kommentar i min blogg-

  SvarSlett