Her i familien er vi utrolig glad i havregrøt. Periodevis spiser vi det hver dag, enten som frokost eller til lunch. Det er både sunt og godt, og det metter mye og lenge.
Vi har alltid havregryn i kjøkkenskapet. Det er jo også en grei løsning når man oppdager at man er tom for brød om morgenen ( ja det hendte stadig før vi begynte med ukeshandel).
Vi har også begynt å bruke havregryn i pannekaker. Da blir de litt sunnere og metter bedre:) Smaken blir egentlig ikke noe annerledes. Ellers bruker vi å ha havregryn i brød ( når jeg en sjelden gang baker)
Har dere noen tips til noe annet man kan bruke havregryn til?
Bra tips med havregryn i pannekaker!! Skal jeg prøve!!!
SvarSlettJeg har desverre ingen gode tips å bidra med her, men venter i spenning på hva de andre som leser dette tipser med!
Det er faktisk godt å ha i vafler og da blir de sunnere også ;)
SvarSlett