fredag 3. april 2009

LENGER ENN LANGT

I dag har det vært nydelig vær her på det blide Sørland:) Siden jeg fortsatt kjente på gårsdagens motivasjon bestemte jeg meg for å ta en trilletur. Den turen ble enda lengre enn jeg egentlig hadde planlagt...
Jeg tok med meg minstemann i tvillingvogna og labba opp til barnehagen hvor jeg hentet de to eldste gutta. Vi koste oss veldig ute på tur i sola. Eldsten fikk fortalt litt om hvordan barnehagedagen hans hadde vært, og jeg fikk trimmet flesket imens:)
Vi tok en liten omvei som viste seg å være en mye lengre omvei... Så da vi kom hjem hadde vi vært ute og gått i over to timer... Eldsten på 6 var utrolig stolt over å ha gått så langt uten noen ordentlig pause ( bare en bitte liten en) Jeg tror jeg var minst like sliten som han!
Så da kunne jeg sette meg i sofaen med god samvittighet i kveld ( jeg har heldigvis alltid god samvittighet). Jeg og eldsten koste oss med nachos og showbiz, mens mannen var på Family [ung].
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dagen. Den ble godt utnyttet:) Så da er det bare å fortsette i samme sporet utover uka !!?!

1 kommentar:

  1. Godt jobba! :)
    Klart det bare er å fortsette i samme spor neste uke.. :) Selv tror jeg ikke jeg klarer å styre unna påske marsipanen...

    God helg!!

    Klem M.

    SvarSlett