mandag 18. mai 2009

LUFTSLOTTET SOM SPRENGTES OG LITT ANDRE TING

Nå er jeg ferdig med siste bok i Millenniumstriologien av Stieg Larsson... Hva i all verden skal jeg finne på nå da???
Har du ikke lest bøkene om Mikael Blomkvist, Lisbeth Salander og gjengen bør du virkelig løpe til et bibliotek og sette i gang... Det er utrolig spennende bøker! Det er ikke rent få som har lest disse bøkene nå, og det er ikke tilfeldig at disse bøkene har solgt godt!
Siste boka var på over 700 sider. Det var skikkelig digg, for da jeg var kommet litt over 300 sider inn i boka var det så godt å vite at det var masse igjen, he he! Hadde på en måte ikke lyst å bli ferdig, selv om det er veldig spennende og man har lyst å vite hvordan det ender.
Det er på en måte litt trist å være ferdig også, siden det ikke kommer flere bøker... Stieg Larsson døde og fikk derfor ikke oppleve den enorme suksessen som bøkene har vært.

Hvis du er en av de få som ikke kjenner til disse bøkene og hva de handler om kan du lese om de her.
Nå som jeg er ferdig har jeg litt leseabstinenser. Jeg trenger noe nytt lesestoff... Noen som har noen gode forslag??? Tenker jeg får ta en tur innom noen bokklubbsider og bli litt inspirert...

Dagen i dag kommer jeg til å bruke til å slappe av, kanskje rydde og vaske littegrann... Ellers har jeg begynt å skrive en sang som kanskje blir litt bra?
Klem fra Susanne på landet som tissa i spannet og så gikk til kongen og sa det var øl. Kongen drakk så magen sprakk. Ut kom en liten svart katt...5 kommentarer:

 1. Hei!
  Datt tilfeldig vis innom bloggen din :)
  Ønsker deg en fin dag videre :D

  SvarSlett
 2. Hei!! Foreslår Camilla Lâckberg eller Lisa Marklund. Kan også lese Clive Cussler om du trenger mer bra krim! Skjønner hva du mener! - det er nesten krise å være ferdig med Stig! :)

  SvarSlett
 3. Camilla: Hyggelig!

  Veronica: Takk for gode forslag. Jeg har lest noe av Marklund tidligere og likte det godt. Skal ta meg en tur på biblioteket og låne både Marklund og Lacberg:)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg er også fan av de bøkene, de er kjempegode! Mitt tips til deg er lydbøker, jeg kunne virkelig ikke klart meg uten. Jeg rydder kjøkken, bretter klær og alt det andre som jeg må gjøre hver dag mens jeg hører på en god bok. Utrolig mye man får gjort i huset!! :) På kvelden kan jeg sette meg ned litt og lese vanlig, men det er en luksus jeg ikke har så ofte tid til...:)

  Fin blogg ellers også, forresten..:D

  SvarSlett
 5. Hei! Så fin blogg du har:) Jeg anbefaler Jo Nesbø om du ikke allerede har lest ham. Særlig er "Frelseren" og "Snømannen" veldig bra.Jeg holder på med siste boka i milleniumtriologien, og skjønner godt abstinensene dine.. er redd jeg kommer i samme situasjon. Sjekk gjerne min blogg om du er inetressert, den er ganske nyopprettet. Skriver mest om litteratur.

  Bokormbloggen.blogspot.com

  Hilsen Silje

  SvarSlett