mandag 4. mai 2009

OPPVÅKNING

De siste to kveldene har jeg sittet og lest denne boka av Sharon Bolton. Det er en skikkelig spennende bok som inneholder alt fra farlige slanger til kirkegårder og gamle sekteriske ritualer... Dette er med andre ord en bok full av spenning og skumle hendelser...

Historien handler om en veterinær som har et vansiret ansikt. Pga sitt utseende lever hun et anonymt liv med lite kontakt med andre mennesker.
Plutselig begynner det å skje skumle ting i den lille landsbyen hvor hun bor. En mann dør av et antatt huggormbitt, men det viser seg at det står et menneske bak. Det dreier seg om mord. Sammen med noen naboer begynner Clara å nøste i det som foregår, og de finner spor som leder mot et gammelt ritual, en landsbyhemmelighet og til et forlatt eldre hus.

Boka var fengende og veldig lettlest ( brukte bare to kvelder). Forfatteren skildrer hendelsene og stedene godt, men jeg følte ikke at jeg ble godt kjent med personene i boka. Det som gjorde boka god var at man hele tiden var på jakt etter "sannheten" og svaret på mysteriet. Med andre ord en god krim:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar