mandag 25. mai 2009

SOMMER, SOL OG FAMILIEFEST

For en nydelig helg det har vært:) Nyyydelig vær med tendenser til sommer:) Jeg har ligget og solt meg i bikini på verandaen og kost meg skikkelig innimellom!
På søndag hadde vi barnevelsignelse for Adam. Det ble en koselig familiefest med 26 stk samlet i huset vårt. Vi hadde gryterett til mat, samt endel kaffemat etterpå. Heldigvis var det fint vær så vi kunne sitte ute i hagen også:)
Morten beiset plattingen på lørdagen, men fikk ikke gjort hele siden han gikk tom for maling (beis). Men det ble veldig fint synes jeg. Han beiset den grå, ble ikke det stilig???. Nå mangler vi bare hekk, gjerde og tak ( bare???)

I dag hadde vi naboer på besøk til restespising. Vi fikk spist opp det meste av middagen og det ble ikke så altfor mye kake igjen heller:) Veldig koselig, så det bør vi gjenta:)
Det er en skikkelig herlig tid nå synes jeg. Det er akkurat som hele kroppen skriker etter å være mest mulig ute. Det er så digg å sitte på verandaen om kveldene og bare snakke. På dagene bruker jeg de mulighetene jeg har til å slenge meg litt på solsenga (eks mens minsten og mellomste sover samtidig) Det er skikkelig sommerfølelse ute nå, samtidig som det fortsatt er litt frisk luft og ikke altfor varmt.
Jeg merker det på ungene også. De koser seg ute. Sparker ball, leker i sandkassa, hopper og spretter: For det er snart sommer!!!
( Skulle gjerne vist litt bilder fra festen, men har litt problemer med en lite samarbeidsvillig pc... Håper dette ordner seg snart!)

3 kommentarer:

 1. Hei igjen! :)
  Etter massevis av tull fra blogger.com har alle mine følgere forsvunnet... Usikker på om linken din til siden min fungerer, men du finner meg fortsatt på http://camillaigodeogondedager.blogspot.com/ :) Og følg meg gjerne videre! :D

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så fin plattingen ble , likte skikkelig godt den fargen....mulig jeg hermer og tar samme farge på veranden vår ;)

  SvarSlett