søndag 10. mai 2009

UKESLUTT

En liten oppsummering fra uka som har gått:

Jeg har vært på heslestasjonen med minsten. Han er alt fire mnd, tida går veldig fort:) Helsesøster sa at jeg skulle få time hos hudspesialist siden han har ganske mye eksem (atopisk). Så da håper jeg han har noen gode råd å gi meg!
Jeg har vært på trilletur sammen med naboen:)
Det er skikkelig koselig å bli bedre kjent med våre flotte naboer. I tillegg fikk jeg meg en god trim ettersom vi var ute og gikk over bakker og fjell!
På torsdag hadde vi besøk av gode venner på Lifegruppe ( det har jeg allerede skrevet om i forrige innlegg) Det var kjempekoselig:)
Jeg har også vært på lunch hos naboen:) Det var kjempekoselig! Vi var tre mammaer med barn som spiste deilig salat mens vi kjaset og pratet om viktige og uviktige ting:)
I helga var vi i bryllup til noen venner av oss!
Det var et flott bryllup med mange gode taler og sanger. Morten var toastmaster; flink synes jeg:) Vi hadde med oss minsten, så jeg var forberedt på å gå glipp av endel taler og underholdning. Men det gikk utrolig greit, han var rolig under nesten hele middagen. Jeg var kun ute for å amme en gang under middagen ( Å amme med kjole er jo et kapittel for seg selv, he he. Jeg ble pent nødt til å sette meg helt for meg selv når jeg skulle amme...)
I dag har vi sovet mye ( er ikke vant til å rangle lenge om kveldene lenger). Og så har vi vært på Family Live i kveld. Det var som alltid veldig bra:)

Alt i alt har det vært ei veldig bra og innholdsrik uke.

2 kommentarer:

  1. Ble veldig nysgjerrig nå..hva er family live og life gruppe??

    SvarSlett
  2. Family Live er samlinger på søndagen i menigheten hvor vi går:) Gøyklubb for barna og festmøte for de voksne:)
    Lifegruppe er en slags bibelgruppe/vennegruppe som møtes annenhver uke:)

    SvarSlett