mandag 8. juni 2009

SKOLE, KOR OG ANDRE SPENNENDE TING

Til høsten skjer det mye spennende! Jeg skal begynne å studere ( har skrevet litt om det tidligere) Jeg skal også starte opp et kor i Family OKS. Det blir kjempegøy! Et kor for alle barn og undom fra 5. klasse og oppover til 16 år:)
Jeg har drevet barnekor tidligere også. Jeg var dirigent i et kor i ni år faktisk, og det var utrolig gøy! Denne gangen blir det litt annerledes da, siden det blir et kor for litt større barn.
Det er mange ting som er gøy med å drive kor. En av dem er å se barn som blir tryggere på seg selv. Det er gøy å hjelpe folk til å se at de er gode til noe. Jeg elsker å se mennesker som tør å kaste seg uti og bare gi jernet!
Jeg har allerede store drømmer for koret. Vi skal bli skikkelig flinke! Vi skal synge bra sanger som forteller mennesker at de er elsket av Gud, og som gjør at de får lyst til å danse. Vi skal hjelpe unge folk til å finne talentene sine. Vi skal vise at her i Vennesla er det mange bra mennesker som er flinke til mye!
Koret skal først og fremst være et kor. Men det er klart at vi drømmer om å gjøre mye mer enn å synge. Vi vil danse, lage show og lage film!!!

Mens vi venter er det fint å finne litt inspirasjon fra folk som allerede er i gang:

Oslo Soul Children





Hillsong er kjent for sine herlige lovsanger. Jeg blir inspirert når jeg ser filmene de lager til sangene sine. Så enkelt, men likevel kraftig!






3 kommentarer:

  1. Så utrolig bra at du starter kor!! Gleder meg skikkelig til å høre dere!!

    Kjenner jeg blir skikkelig glad av å lese dette!!

    SvarSlett
  2. Stilig!!:) Jeg visste ikke at det var bestemt at du skulle starte opp. Det blir knallbra!

    Ang. dyreparken (siden jeg skjønner at trenden er å svare på den andres blogg...;) - JA til gratisbilletter:)

    SvarSlett
  3. Det er så og si bestemt. Men er fortsatt noen få ting som må komme på plass først:)

    SvarSlett